Mesterségem címere

Hobby, munka, hivatás? Miért ne lehetne mindhárom egyszerre?

Olyan izgalmas szakmák léteznek manapság, és annyi a profi szakember, aki szívből végzi a munkáját. Hisszük, hogy a történeteikből nemcsak tanulni, hanem inspirálódni, fejlődni is lehet. Reményt keltő látni azt, amikor a szakemberek nemcsak elkötelezettek a munkájuk iránt és nem csak a megélhetés kedvéért dolgoznak, hanem képességeiknek és személyiségüknek megfelelő hivatást választanak, melyben örömökre és sikerekre is lelnek.

A “Mesterségem címere” sorozatunkkal újraértelmezzük a szakmák hagyományos csoportosítását, bemutatását és valami igazán egyedülállóra vállalkozunk – szakmai életutakat, mai mesterségek hiteles képviselőit mutatjuk be, akik szívesen osztják meg a pályájuk eléréséig megjárt útjukat. Tapasztalatokkal, tanácsokkal, inspirációval és megerősítéssel látják el mindazokat, akiket érdekelhet az általuk képviselt terület.

Jelenleg 6 témakörbe soroltuk a különböző foglalkozásokat, hogy még könnyebb legyen megtalálni a hozzád közel álló szakmákat és szakembereket. Az étteremzöldítőtől a szupervízoron át a konferenciatolmácsig megismerkedhetsz olyan izgalmas személyiségekkel, akik feltárják a munkájuk napos és árnyoldalait is.

Témakörök

Utazás

Technológia

Filantrópia

Gasztronómia

Művészet

Kommunikáció