Kommunikáció

Miben más egy konferenciatolmács egy sok nyelvet jól beszélő személytől? Hogyan születik meg egy blog és hogyan érhet el tömegeket? Mit adhatsz át, hogyan közvetíthetsz és milyen hatással lehetsz a kommunikációd által? Mit csinálnak az influencerek, a social media menedzserek, vagy a PR szakemberek? A terület követei számolnak be nekünk a munkájukról, tapasztalataikról.

Bemutatkozók

Nagy Réka – író, szerkesztő, újságíró, blogger

“Szerintem elég sokféle tapasztalatot kell ahhoz egyben tudni, hogy ezzel a munkával hosszútávon talpon lehessen maradni. Elszántság és kitartás mindenképpen kell hozzá. Annak nem ajánlanám, aki inkább rendszerekben tudja elképzelni magát, vagy azokban tud jól teljesíteni.” – Nagy Réka író, szerkesztő, újságíró, blogger szabadúszóként, emellett családanya, szóval nem unatkozik. Mindegyik szerepéről mesél egy kicsit. Elmondja azt is, hol kezdte, hogyan csöppent bele álmai munkájába, majd aztán mit hozott neki az élet szakmai berkekben is.

bővebben

Berkes-Bognár Nikolett – social media menedzser

“Lelkes vállalkozókat ismerhetek meg és részese lehetek a történetüknek. Olyan, mintha nem is egy cégem lenne, hanem annyi, ahány ügyfelem éppen, hiszen erre az időre én is csapattaggá válok és teljesen szívügyemnek érzem a vállalkozás sikerét.” – Berkes Bognár Niki igazán meghozza a kedvet a munkához, azoknak, akik szeretik a változatosságot és a folyamatos megújulás lehetőségét, valamint elolasztja azt a tévhitet is, hogy a social media menedzserek csak posztolnak. Érdemes kattintani a hasznos tartalomért!

bővebben

Kecskés D. Ágnes – online marketing szakértő, vállalkozó

“Minden ami számít, maradandó és értékes, legtöbb esetben nehezen megszerezhető. Ha könnyű lenne, mindenki számára elérhető lenne, nem? A megoldásfókuszú gondolkodásmód elengedhetetlen a sikeres és stresszmentes karrierhez.” – Többek között emiatt a hozzáállás miatt is történhetett, hogy Kecskés D. Ágnes ilyen fiatalon lett sikeres vállalkozó és online marketing szakértő. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehet vállalkozást indítani akár már az iskolapadból, akkor ez az interjú neked szól.

bővebben

Horváth Eszter – PR és marketing szakember

“A marketing és a PR összes izgalmas elemét egyesíti a szállodai marketing, hiszen a kommunikációs stratégiák kidolgozásától kezdve a social media menedzsmenten és az influencer marketingen át a fotózások, filmforgatások menedzselésig minden jelen van ezen területen.” – Horváth Eszter PR és marketing szakemberként őszintén vall a szakmája izgalmas oldaláról és a nehézségekről is, valamint ledönti az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat és elárulja mi is kell ehhez a hivatáshoz igazán.

bővebben

Zalaba Krisztián – blogger, vállalkozó

“Amikor úgy érezzük, hogy lázba hoz valami, akkor célszerű minél előbb kipróbálni az adott dolgot és személyes tapasztalatot gyűjteni, hogy mégis milyen is az a valóságban. Figyeljünk befelé, csendesedjünk el, és a belső hangunkat meghallva tudatosítsuk, hogy milyen dolgokhoz érzünk őszinte kapcsolódást, illetve mit teszünk örömmel.” – Zalaba Krisztián, aki blogger és vállalkozó egyben, jó tanáccsal is ellátott minket azon túl, hogy megosztotta az online kurzusainak és az odáig vezető útjának történetét.

bővebben

Szlafkai Éva – szabadúszó kreatív szakember

“A megélt és kifelé kommunikált üzenetünk legyen összhangban egymással. Igazából egy jól összerakott énmárka a lényeg, amely őszinte önismeretre, és annak profi vizuális megjelenítésére épül. És sose higgyük, hogy már mindent tudunk, éppen ezért folyamatosan tanuljunk mindenféle forrásból (tanfolyamok, könyvek, videók, előadások, szakemberek, tanulmányutak stb.). – Szlafkai Évi többek között azt is megosztja velünk, hogy milyen egy hiteles kommunikációs szakember, de ez nem minden. Nagyon ütős tartalomra készüljetek!

bővebben

Németh Zsófia – szabadúszó tolmács, fordító

“Tolmácsként kultúrát közvetítek, gondolatokat ültetek át egyik nyelvi közegből a másikba, megkönnyítem a két (több) egymást nem értő fél közötti információcserét.” – Zsófi ilyen és ehhez hasonló izgi részleteket osztott meg velünk erről a folyamatos kihívások, meglepetések elé támasztó szinkrontolmács szakmáról.

bővebben