Kommunikáció

Miben más egy konferenciatolmács egy sok nyelvet jól beszélő személytől? Hogyan születik meg egy blog és hogyan érhet el tömegeket? Mit adhatsz át, hogyan közvetíthetsz és milyen hatással lehetsz a kommunikációd által? Mit csinálnak az influencerek, a social media menedzserek, vagy a PR szakemberek? A terület követei számolnak be nekünk a munkájukról, tapasztalataikról.

Bemutatkozók

Horváth Eszter – PR és marketing szakember

“A marketing és a PR összes izgalmas elemét egyesíti a szállodai marketing, hiszen a kommunikációs stratégiák kidolgozásától kezdve a social media menedzsmenten és az influencer marketingen át a fotózások, filmforgatások menedzselésig minden jelen van ezen területen.” – Horváth Eszter PR és marketing szakemberként őszintén vall a szakmája izgalmas oldaláról és a nehézségekről is, valamint ledönti az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat és elárulja mi is kell ehhez a hivatáshoz igazán.

bővebben

Zalaba Krisztián – blogger, vállalkozó

“Amikor úgy érezzük, hogy lázba hoz valami, akkor célszerű minél előbb kipróbálni az adott dolgot és személyes tapasztalatot gyűjteni, hogy mégis milyen is az a valóságban. Figyeljünk befelé, csendesedjünk el, és a belső hangunkat meghallva tudatosítsuk, hogy milyen dolgokhoz érzünk őszinte kapcsolódást, illetve mit teszünk örömmel.” – Zalaba Krisztián, aki blogger és vállalkozó egyben, jó tanáccsal is ellátott minket azon túl, hogy megosztotta az online kurzusainak és az odáig vezető útjának történetét.

bővebben

Szlafkai Éva – szabadúszó kreatív szakember

“A megélt és kifelé kommunikált üzenetünk legyen összhangban egymással. Igazából egy jól összerakott énmárka a lényeg, amely őszinte önismeretre, és annak profi vizuális megjelenítésére épül. És sose higgyük, hogy már mindent tudunk, éppen ezért folyamatosan tanuljunk mindenféle forrásból (tanfolyamok, könyvek, videók, előadások, szakemberek, tanulmányutak stb.). – Szlafkai Évi többek között azt is megosztja velünk, hogy milyen egy hiteles kommunikációs szakember, de ez nem minden. Nagyon ütős tartalomra készüljetek!

bővebben

Németh Zsófia – szabadúszó tolmács, fordító

“Tolmácsként kultúrát közvetítek, gondolatokat ültetek át egyik nyelvi közegből a másikba, megkönnyítem a két (több) egymást nem értő fél közötti információcserét.” – Zsófi ilyen és ehhez hasonló izgi részleteket osztott meg velünk erről a folyamatos kihívások, meglepetések elé támasztó szinkrontolmács szakmáról.

bővebben