Kommunikáció

Miben más egy konferenciatolmács egy sok nyelvet jól beszélő személytől? Hogyan születik meg egy blog és hogyan érhet el tömegeket? Mit adhatsz át, hogyan közvetíthetsz és milyen hatással lehetsz a kommunikációd által? Mit csinálnak az influencerek, a social media menedzserek, vagy a PR szakemberek? A terület követei számolnak be nekünk a munkájukról, tapasztalataikról.

Bemutatkozók

Szlafkai Éva – szabadúszó kreatív szakember

“A megélt és kifelé kommunikált üzenetünk legyen összhangban egymással. Igazából egy jól összerakott énmárka a lényeg, amely őszinte önismeretre, és annak profi vizuális megjelenítésére épül. És sose higgyük, hogy már mindent tudunk, éppen ezért folyamatosan tanuljunk mindenféle forrásból (tanfolyamok, könyvek, videók, előadások, szakemberek, tanulmányutak stb.). – Szlafkai Évi többek között azt is megosztja velünk, hogy milyen egy hiteles kommunikációs szakember, de ez nem minden. Nagyon ütős tartalomra készüljetek!

bővebben

Németh Zsófia – szabadúszó tolmács, fordító

“Tolmácsként kultúrát közvetítek, gondolatokat ültetek át egyik nyelvi közegből a másikba, megkönnyítem a két (több) egymást nem értő fél közötti információcserét.” – Zsófi ilyen és ehhez hasonló izgi részleteket osztott meg velünk erről a folyamatos kihívások, meglepetések elé támasztó szinkrontolmács szakmáról.

bővebben