Technológia

Tudjuk róla, hogy rohamosan fejlődik, azt is, hogy hamarosan a robotok köztünk lesznek… Programozni manapság egyre menőbb, de azt tudtad például, hogy a service design területén egyre több pszichológust alkalmaznak? Na de a többiről meséljenek a technológia képviselői…

Bemutatkozók

Tóth Zsanett – építészmérnök

“Egyetemi képzés alatt rájöttem, hogy nem szeretnék tervezőasztalnál ülni. Gyakornokoskodtam egy kivitelező cégnél, amikor a kivitelezés mellett döntöttem. Mai napig emlékszem rá, hogy a „nagyok” nézegették a terveket, és arról beszélgettek, hogy hogyan fogják a rajzokon szereplő dolgokat megvalósítani.” – Tóth Zsanett építészmérnökként kivitelezéssel foglalkozik és igencsak meglepheti azokat, akik nehezen tudnak elképzelni építési területen nőket, hiteles szakemberként, Olvasd el, Zsani miért vívta ki a rátermett címet tőlünk!

bővebben

Csikós Gergely – motion graphic editor, cameraman, drón pilóta

“Nekem a legnagyobb kihívás az életemben a váltás volt az előző szakmámból. Ezt sajnos sok évig húztam.” – Csikós Gergely életútjából erőt lehet meríteni a karrierváltásra. Nem is kell hozzá sok minden, csak kellő bátorság és szorgalom! Hajrá minden újrakezdőnek!

bővebben

Mészáros Zoltán – gépészmérnök

“A változás ijesztő, félelmetes, ezért marad sok tehetség rejtve. Én is féltem, de amint belevágtam, azonnal elkezdtem nagyon élvezni. ” – Mi elhisszük Zolinak, – aki gépészmérnökként kezdett új életet -, hogy tanulni sosem késő, és bátran belevághatunk felnőtt fejjel is egy új hivatás elsajátításába.

bővebben