Nyári projekthét 2016

2016-ban kampányvideónk középpontjába a hétköznapi boldog pillanatokat állítottuk. Olyan jó néha észrevenni az élet apró örömeit, megdicsérni valakit az utcán, vagy csak szimplán a jót feltételezni a másikról.

A 2016-os projekthét részletei

Fiatal

Videó

-nél is több megtekintés

Te is a gyakorlati tanulásban hiszel? Szívesen inspirálódnál egy teljes héten át Budapest legmenőbb munkaállomásain? Örömmel dolgoznál egy közös projekten hozzád hasonló, nyitott gondolkodású fiatalokkal és szakmai mentorokkal? Szívesen fejlesztenéd szövegírói, retorikai, kapcsolatépítő vagy időmenedzsment készségeidet? Akkor itt az ideje, hogy jelentkezz az év díjnyertes napközis táborába, amelyet immáron második alkalommal hirdetünk meg. Egy olyan fővárosi “vándortáborba” hívunk, ahol a legmenőbb budapesti állomásokon a mai kor inspirátorai, szakterületük legjobbjai és nyitott gondolkodású középiskolás fiatalok találkoznak össze és alkotnak valami igazán figyelemre méltót, miközben közösen fejlődnek, épülnek és szórakoznak. Az egy hét alatt számos segítőkész szakember segíti majd az utatokat, olyan kulisszatitkokat, trükköket hallhatsz, amelyekkel a tankönyvekben garantáltan nem találkozol, olyan készségeidet fejlesztheted, amelyre az iskolában sajnos gyakran nincs lehetőség, pedig nagyobb szükség van rá, mint gondolnád. A közösen töltött 8 nap során délelőttönként a készségek fejlesztése lesz terítéken, míg délutánonként szakmai mentorok segítségével dolgozunk majd a közösen választott társadalmi projekten – stratégiatervezés, design thinking, élménytervezés és egyéb izgalmas műhelymunkák mentén dolgozzuk ki a kampányunkat. Közben pedig számos szakmai életúttal, foglalkozással lesz lehetőséged megismerkedni, amelyek inspirálhatnak a jövőbeli álomhivatásod megtalálásában. A projekt pontos témájára és a kampány során elérni kívánt célokra a hét elején fog fény derülni, de abban biztos lehetsz, hogy egy elképesztően izgalmas kalandra invitálunk, amelynek során egy aktuális társadalmi problémára kell felhívnotok a figyelmet és megoldást kínálni rá! Mi ott leszünk, és Te?

A 2016-os év partnerei

Nagy köszönettel tartozom nektek ezért az 1 hétért, úgy érzem, hogy ez a program nagy, meghatározó élmény volt Andrisnak! Közgaszdászként dolgozó szülőként nagyra értékelem, hogy Andris olyan gyakorlati szakmai ismereteket szerezhetett, önmagáról olyan dolgokat tanulhatott, amelyre a magyar iskolarendszerben általában nem kerül sor. Csak sejtem, hogy mekkora energiátokba kerülhetett ennek a hétnek a megszervezése, és tudom, hogy még csak nem is profitorientált céllal tettétek. Legyetek büszkék magatokra, Andris esetében biztos megérte!

Linda

Szülő

Először is, szeretnék még egyszer gratulálni ehhez a projekthez! Egyszerűen szenzációs, amilyen változást elindítottatok ezekben a fiatalokban és rajtuk keresztül az egész generációjukban! És gratulálok a projekthez is: hihetetlen, hogy egy hét alatt egy ilyen eredményt le tudtatok rakni az asztalra! A videón teljesen meghatódtam! 🙂 Skyscanner részről (és azt hiszem, ezt a saját, Laci és Zoli nevében is mondhatom), nagyon örülünk, hogy részt vehettünk az Így dolgozunk mi táborban. Reméljük, ti és a gyerekek is örültetek nekünk és hasznosnak találtátok a velünk töltött időt!

Krajcsó Linda

Skyscanner

Először is szeretnék gratulálni ehhez a fantasztikus táborhoz, amit szerveztek kollégáival együtt. Petra nagyon jól érezte magát! Sok élménnyel gazdagodott és új barátokra tett szert. Azt tapasztaltam az elmondottak és látottak alapján, hogy sok munkát és energiát fektettek be egy jól megszervezett táborba. Úgy gondolom, hogy nagyon hasznosan eltöltött egy héten vannak túl a résztvevők. Nagyon jónak tartom ezt a kezdeményezést és remélem, hogy minél több emberhez és főleg illetékeshez eljut ez a felhívás és ténylegesen úgy fog működni ez az önkéntesség ahogy annak működnie kéne. Szeretnék sok sikert kívánni a továbbiakban és örülök, hogy Petra részese lehetett egy ilyen csapatnak!

Andrea

Szülő

Elképesztően jó lett a végeredmény, erre még egy ügynökség is büszke lehetne! Gratulálok!

Varró Balázs

Kommunikációs vezető, Ustream