Nyári projekthét 2018

Hasznos szakmai tréningek, szuper közösség, izgalmas szakértők, a leglazább munkahelyek, és Te. Ez a többszörösen díjnyertes Így dolgozunk mi projekthét, ahol közelebb kerülhesz ahhoz a pályához, ami igazán neked való.

Ilyen lesz a 2018-as projekthét

Fiatal

nap

projekt

Te is az élményalapú tanulásban hiszel? Szívesen találkoznál sikeres szakemberekkel, akik megosztják, mit jelent a munkájuk a hétköznapokban? Örömmel dolgoznál egy közös projekten hozzád hasonló, nyitott gondolkodású fiatalokkal és Forbes díjazott, TEDxYouth előadókkal? Szívesen fejlesztenéd prezentációs, kapcsolatépítő vagy időmenedzsment készségeidet, esetleg önismeretedet? Akkor tarts velünk a 2018-as nyár legmenőbb táborába, ahol képbe hozunk a mai munkaerőpiaccal és közelebb hozunk ahhoz a szakmai irányhoz, ami igazán neked való.

A tábor időpontja:
2018.07.15-21.

A tábor helyszíne:
Budapest. Mivel ez egy vándortábor, így minden nap más klassz helyszínen leszünk Budapest belvárosán belül.

A tábor ára: 39.900Ft

A tábor napközis, az ár nem tartalmazza a szállás és napközbeni étkezés költségét.

Készségfejlesztő tréningek

Olyan készségek fejlesztését helyezzük előtérbe, amelyeket az iskolában gyakran kihagynak, pedig a való életben nélkülözhetetlenek (pl. nyilvános beszéd, prezentációs technikák, önismeret, stb)

Izgalmas szakmák, inspiráló életutak

Az egy hét alatt számos szakemberrel ismerkedhetsz meg, akiknek segítségével tisztábban láthatod, mit csinál valójában például egy online marketinges, UX designer, tréner, szervezetfejlesztő, vagy coach.

Projektmunka

Egy olyan társadalmi projekten dolgozhatsz a csapatoddal, amelynek témáját a hét elején ti magatok határozzátok meg és dolgozzátok ki egy Forbes díjas, kimagasló szakemberrel.

A 2018-as év partnerei (a lista folyamatosan bővül)

Nézd, ezek voltak a tavalyi év legjobb pillanatai

Petra minden este mosolyogva jött haza! Arról mesélt, hogy itt nincs klikkesedés, mindenkivel lehet beszégetni, mindenki odafigyel a másikra, önmaga lehetett, fantasztikus előadók és előadások vannak, de mindig a csoport összetartozása volt a végső megállapítása.

Puchmann István&Horváth Éva

Szülők

Rengeteg téren hasznos volt, nagyon sokat tanultam, mind szakmai, mind szociális dolgokat beleértve. Olyan embereket ismerhettem meg, akik valamilyen szinten hasonlóak hozzám, de mégis egy kicsit mások. Tőlük is nagyon sokat tanultam, nem csak az előadóktól. A tábor légköre nekem a hét vége felé már olyan volt, mintha a második családom lenne. Egy olyan környezet, amiben nyugodtan kinyílhattam és ahol mertem önmagam lenni

Tündi

18 éves táborozó diák

Regi teli volt élményekkel, érzelmekkel. Nagyon tetszett neki és nekünk is, hogy ilyen sokrétű rálátást kapott valós munkahelyek mindennapi életéről. Vidéki gyerekként olyan munkahelyekre jutott el, amiről eddig csak olvasott vagy hallott, és enélkül a tábor nélkül lehetősége sem lett volna megismerkedni ezekkel az emberekkel. Kapcsolat szerzésre-építésre is kíváló lehetőség. Sokat segített abban is, hogy ne aprózza fel magát és célirányosabb legyen.

Harazinné Somoskői Tünde

Szülő

Az elmúlt egy hétben jobban megnyíltam ebben a közegben, mint a suliban 5 év alatt.

Bálint

16 éves táborozó diák

Ne maradj le a 2018-as táborról, jelentkezz most!

Barta Nikolett egyéni vállalkozó | niki@igydolgozunkmi.hu | +36 20 2961646 | adatvédelmi nyilatkozat