Nyári projekthét 2018

Hasznos szakmai tréningek, szuper közösség, izgalmas szakértők, a leglazább munkahelyek, és Te. Ez a többszörösen díjnyertes Így dolgozunk mi projekthét, ahol közelebb kerülhesz ahhoz a pályához, ami igazán neked való.

Ilyen volt a 2018-as projekthét

Fiatal

nap

projekt

Élményalapú tanulás, szakmájukban sikeres szakemberek, foglalkozások, munkahelyek és munkaerőpiaci trendek érthető módon. 19 fiatal, egy életreszóló projekt, profi, Forbes-díjazott szakmai vezető és szervező csapat. Készségfejlesztés, pályaorientáció, az iskolában soha nem látott szakmák. Ez volt a 2018-as Így dolgozunk mi projekthét, ahol képbe hoztuk a résztvevőket a mai munkaerőpiaccal, folyamatos kihívásokkal kiléptettük őket a komfortzónájukból és átélhették a nyár legnagyobb szakmai kalandját velünk!

Készségfejlesztő tréningek

Olyan készségek fejlesztését helyezzük előtérbe, amelyeket az iskolában gyakran kihagynak, pedig a való életben nélkülözhetetlenek (pl. nyilvános beszéd, prezentációs technikák, önismeret, stb)

Izgalmas szakmák, inspiráló életutak

Az egy hét alatt számos szakemberrel ismerkedhetsz meg, akiknek segítségével tisztábban láthatod, mit csinál valójában például egy online marketinges, UX designer, tréner, szervezetfejlesztő, vagy coach.

Projektmunka

Egy olyan társadalmi projekten dolgozhatsz a csapatoddal, amelynek témáját a hét elején ti magatok határozzátok meg és dolgozzátok ki egy Forbes díjas, kimagasló szakemberrel.

A 2018-as projekthét partnerei

Kornél jobban megismerhette önmagát a tábor alatt, kilépett a mindennapok “rutinjából” és belépett egy változatos, ingergazdag, “kortárs” módon megtervezett tematikájú környezetbe.

Németh Tihamér

Szülő

A tábor után teljesen más szemszögből nézem a világot.

Benedek

18 éves táborozó diák

Eszti bizonytalan volt a pályaválasztásban, de a tábor segített abban, hogy rájöjjön, merre menjen tovább.

Vincze Erzsébet

Szülő

A tábor megerősített abban, hogy megfelelő lesz számomra a kiválasztott szak. Tágította a látókörömet, önbizalmat adott és rájöttem arra, hogy fölöslegesen nem kell paráznom a jövő miatt, hisz bármikor válthatok szakmát, sőt még az is megeshet, hogy nem a tanult szakmában fogok elhelyezkedni.

Eszter

17 éves táborozó diák